Uit de bocht gevlogen op rotonde

16 februari 2008

Bart VethPAPENDRECHT – Op de rotonde Burgemeester Keijzerweg/Ketelweg heeft zaterdagmiddag 16 februari een eenzijdig ongeval plaatsgehad waarbij een 19-jarige beginnend bestuurder gewond  is geraakt.

De jongeman kwam vanaf de Burgemeester Keijzerweg vermoedelijk veel te hard aanrijden in zijn auto. Op de rotonde ging dit mis, hij raakte in de slip en werd via de vluchtheuvel, een betonnen muurtje zo tegen een hek en lantaarnpaal gelanceerd.

De bestuurder had geen gordel om en kwam door de klap op de passagiersstoel naast hem terecht. De brandweer moest er aan te pas komen om het slachtoffer uit de auto te knippen. Daarna werd hij naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht waar hij een nacht ter observatie moest blijven.  Hij liep een flinke hoofdwond en een aantal gebroken ribben op. Zijn auto liep schade op en moest worden getakeld.

Foto: Richard van Hoek

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.