Weekendafsluitingen kruispunt Burgemeester Keijzerweg

07 oktober 2010

PAPENDRECHT - In de weekenden van 8 t/m 11 oktober en 29 oktober t/m 1 november is het kruispunt Burgemeester Keijzerweg – N3 volledig voor alle verkeer afgesloten. Op het kruispunt Burgemeester Keijzerweg – N3 legt de gemeente een duurzaam veilig verkeersplein aan in de vorm van een zogenaamde turbo kluifrotonde (een dubbele rotonde met meerdere rijbanen). Met de aanleg verbetert de doorstroming van het openbaar vervoer en het overige verkeer. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd. In de afgelopen periode is het verkeer via noodwegen langs het werk geleid. Om de bovenste asfaltlagen goed in één werkgang te kunnen aanbrengen wordt het kruispunt Burgemeester Keijzerweg – N3 twee weekenden volledig voor alle verkeer afgesloten.

Tijdens deze weekenden is het kruispunt van vrijdag 21.00 uur tot maandag 5.00 uur afgesloten. Vanaf maandag 5.00 uur is het kruispunt weer voor het verkeer opengesteld. Voor asfalteringswerkzaamheden moeten de weersomstandigheden gunstig zijn. Bij ongunstige weersomstandigheden, bijvoorbeeld veel regen of zeer lage buitentemperatuur, worden de werkzaamheden naar een volgend weekend uitgesteld.

Op de website van de gemeente of het artikel in het gemeentenieuws van 27 september 2010 leest u meer over de verkeersomleidingen en alternatieve routes of een beperkte dienstregeling van het openbaar vervoer.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.