Beschermd Wonen in Oostpolder

21 juli 2011 door Ad van Herk
Beschermd Wonen in Oostpolder

PAPENDRECHT - In de wijk Oostpolder wordt aan de Zaling momenteel de laatste hand gelegd aan een voorziening voor ‘Beschermd Wonen’. De woonvoorziening van Yulius, organisatie voor geestelijke gezondheid, bestaat uit vijftig zogenoemde zorgappartementen voor mensen met een autismespectrumstoornis, kortweg ‘autisme’. Eind augustus nemen de eerste bewoners hun intrek in hun appartement. Omwonenden zijn door Yulius uitgenodigd kennis te komen maken met hun toekomstige buren op zaterdag 23 juli tussen 13.00 en 15.00 uur en op dinsdag 9 augustus van 16.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.yulius.nl.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.