Aquasoof Karel Thieme geeft 2e Workshop over zuiver water

18 juni 2013
Aquasoof Karel Thieme geeft 2e Workshop over zuiver water

PAPENDRECHT - Nadat aquasoof en theeproever Karel Thieme op 14 mei van dit jaar met veel succes voor de eerste keer een workshop over zuiver water verzorgde, gaat hij nu op 27 juni een tweede workshop over hetzelfde thema presenteren.

De 2e Workshop/bijeenkomst "Zuiver Water" wordt wederom in het Apollo Hotel Papendrecht, aan de Burgemeester Keijzerweg nr 100 gehouden. Water testen en zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang presentatie en proeverij 19.30 uur. Afsluiting 21.30 uur.

Ook zal voedingsdeskundige Margot Logman van Nutrisult een deel van de presentatie verzorgen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Eén of meer plaatsen reserveren is mogelijk per email: karelthieme@me.com.

Karel Thieme: "Zuiver water is een zegen. Na de geslaagde 1e Workshop/bijeenkomst Zuiver Water van 14 mei is het nú zaak om door te pakken.

Een impressie van de eerste avond kunt u hieronder zien:

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.