Twee Burgemeesters lezen wederom voor bij het Groot Dictee

27 januari 2014
Twee Burgemeesters lezen wederom voor bij het Groot Dictee

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Doe mee voor uw oudere medemens. De Rotary Clubs Kinderdijk en Papendrecht organiseren op vrijdag 14 maart 2014 wederom het bekende Groot Dictee. Vorig jaar was deelname met meer dan honderd deelnemers een groot succes. Ook dit jaar wordt de kennis op het gebied van spelling bij de inschrijvers getest. Er wordt een eigentijds dictee gemaakt waar iedereen zijn tanden in kan zetten.

In ontspannen sfeer worden de zinnen afwisselend voorgelezen door burgemeester Bert Blase van Alblasserdam en burgemeester Kees de Bruin van Papendrecht. Zij tonen hiermee hun betrokkenheid en leveren zelf een bijdrage aan de avond.

Inschrijving kost 250 euro voor een team van drie tot vijf personen en 50 euro bij individuele deelname. Natuurlijk doen de inschrijvers niet alleen mee om hun spellingvaardigheid te testen, maar ook om het goede doel te steunen. De opbrengst van het Groot Dictee wordt nl. besteed aan een ‘dagje uit’ voor onze kwetsbare ouderen.

Het dagje uit haalt ouderen even uit de sleur van alle dag en de ervaring leert dat de ouderen het fantastisch vinden als zij kunnen genieten van elkaar, gezelligheid, entertainment en van een andere omgeving.

Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals een dinerbon voor de categorie teams en een e-reader voor de winnaar van het individuele klassement.

Voor aanmelding en meer informatie surft u naar de speciale website www.rotarydictee.nl.

Het Groot Dictee wordt gehouden op vrijdag 14 maart en begint om 19.30 uur In de aula van De Lage Waard aan de Vijzellaan in Papendrecht worden.
Deelname staat garant voor een leuke, fanatieke en ludieke avond en van de bijdrage voor de ouderen wordt flink genoten. Alleen de winnaars worden bij naam genoemd.

Na afloop blijft iedereen nog voor een hapje en een drankje en is er een gezellige nazit.

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.