Klein jubileum voor Karel Thieme: 20e zuiver water bewustwording avond

19 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Klein jubileum voor Karel Thieme: 20e zuiver water bewustwording avond

PAPENDRECHT - Water, het lijkt zo gewoon… Ons leidingwater voldoet aan ‘de wettelijke norm’, maar hoe zuiver is het eigenlijk? Flessenwater… is het allemaal ongeveer hetzelfde of zijn er grote verschillen? Kraanwater zelf filteren of zuiveren, waarom zou je dat doen? 

Op deze en andere vragen wordt inhoudelijk en zintuiglijk antwoord gegeven op dinsdagavond
26 februari. Dan zal, inmiddels voor de 20e keer, een Zuiver Water Bewustwording Avond gehouden worden. 

Sprekers: Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme, circulair ondernemer Olivier Olmer en orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk belichten het belang van -zuiver- water vanuit verschillende invalshoeken.

Tijdens deze avond kunnen deelnemers het door hen meegebrachte (leiding)water laten testen.

Locatie: Conceptstore Papendrecht, Brederodelaan 48 (W.C. De Meent).
Aanvang: 20.00 uur - inloop vanaf 19.30 uur

Voor meer informatie en aanmelden: info@echtzuiverwater.nl (en/of kijk op de agenda-pagina van www.bewustdordrecht.nl). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Iedereen die meer wil over water is van harte welkom.

Bron video: Youtube.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.