Voor de veertiende keer het Groot Papendrechts Dictee

28 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Voor de veertiende keer het Groot Papendrechts Dictee

PAPENDRECHT - Voor de veertiende keer op rij organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP) het Groot Papendrechts Dictee. Dit vindt plaats op woensdag 13 november in zalencentrum De Palm, te Papendrecht.

Het Dictee wordt dit jaar geschreven door drievoudig winnaar Randy van Halen. Net als in de voorgaande jaren, kunnen personen meedoen die wonen in één van de Drechtsteden of in de Alblasserwaard. Er is één categorie: zestien jaar en ouder. Er vallen mooie prijzen te verdienen. De zaal is met zestig deelnemers vol. En is vol is helaas echt vol.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Wendy van der Hoeven, secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht. Zij is van maandag t/m donderdag tot 15.00 uur telefonisch te bereiken op 078-7706308. U kunt ook een e-mail sturen aan w.vdhoeven@papendrecht.nl. Na aanmelding krijgt u een bevestiging toegestuurd.

De toegang/deelname is geheel gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook als toeschouwer bent u van harte welkom. De zaal in De Palm te Papendrecht gaat open om 19.30 uur. Het dictee wordt opgelezen vanaf 20.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.