Heerjansdam in spannende wedstrijd slechts naar 1 - 1

09 september 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Heerjansdam heeft in een spannende wedstrijd niet genoeg rendement uit hun kansen gehaald. Voor de rust hadden ze de wedstrijd al op slot kunnen gooien als ze alle kansen hadden benut.

In de tweede minuut van de wedstrijd miste Gelli Koy een strafschop. In de eerste helft bleef het 0 - 0, alhoewel er wel verschillende kansen waren, die echter niet verzilverd werden.

In de tweede helft kwam tegenstander Nieuw-Lekkerland beter uit de startblokken. Maar de eerste de beste uitbraak van Heerjansdam bracht Ebu Ozturk in positie, en die schoot de bal mooi binnen.

In de resterende tijd bleef het spannend, maar zes minuten voor tijd kwam Nieuw-Lekkerland toch nog langszij. Zo kwam de eindstand op 1 - 1.