Swinhove Groep ontvangt bijzondere donatie

23 december 2013
Swinhove Groep ontvangt bijzondere  donatie

ZWIJNDRECHT - Op maandag 23 december werden enkele medewerkers en bewoners van de Swinhove Groep locatie Swinhove verrast met een bezoek van Simon Jan Boeder. Simon Jan (26) is de broer van een collega van het medisch team van de Swinhove Groep.

Simon Jan heeft het syndroom van Down en hij woont in Scherpenzeel. Al jaren verkoopt hij kerstkaarten en boekenleggers voor het goede doel. Dat doet hij aan zijn familie, kennissen en bezoekers aan de plaatselijke kerk. Maar ook gaat hij van deur tot deur bij hem in de buurt.
 
Op verzoek van zijn zus koos Simon Jan er voor om dit jaar de Swinhove Groep maar eens als goed doel te nemen en geld in te zamelen om voor de bewoners nieuwe spellen te kunnen kopen. Dat vond hij een prima idee en zo gezegd zo gedaan. Met uiteindelijk resultaat dat hij maar liefst 858 pakjes kaarten heeft verkocht en een bedrag van € 300,- heeft opgehaald, een geweldige prestatie!
 
Op de afdeling Veerplein 1 heeft hij het geld overhandigd aan collega’s, die het dankbaar in ontvangst hebben genomen. Een actie van een bijzondere man, die Swinhove niet snel zal vergeten!
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.