Zandzakken op het Veerplein geplaatst tegen hoog water

10 januari 2013
Zandzakken op het Veerplein geplaatst tegen hoog water

ZWIJNDRECHT - Evenals in voorgaande jaren heeft de gemeente Zwijndrecht preventief grote zandzakken op het Veerplein gezet tegen een hoge waterstand in de Oude Maas.

Deze zandzakken moeten voorkomen dat het lager liggende gedeelte van het Veerplein ter hoogte van de fast ferry onder water komt te staan (zie ook link onder).
 
In het lager gelegen gedeelte zitten namelijk een aantal afvoerputten, waardoor het water dat over de kade stoomt door de druk van het water uit de rivier gemakkelijk door deze putten en het riool terecht komt en zo voor overlast kan zorgen bij bewoners die achter de dijk wonen.
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.