Nieuwe boek van Bert de Haan ‘De opkomende beweging, mis het niet!’ wekt gelovigen op in een nieuw seizoen te stappen

02 december 2014
Nieuwe boek van Bert de Haan ‘De opkomende beweging, mis het niet!’ wekt gelovigen op in een nieuw seizoen te stappen

ZWIJNDRECHT - Deze week verschijnt bij Nehemia Ministries het nieuwste boek van voorganger Bert de Haan ‘De opkomende beweging, mis het niet!’. In dit boek neemt de auteur u mee door de Bijbel en laat hij zien welke bewegingen er in de Bijbel een verandering teweeg hebben gebracht.
 
De opkomende beweging
Wereldwijd zien we een beweging ontstaan van God. De kerk zit in een overgangsfase, dit gaat gepaard met ingrijpende veranderingen binnen het lichaam van Christus. Na jarenlange teruggang en droogte begint het water te stijgen en op sommige plaatsen ontstaan al stroomversnellingen. Het water zoekt een bedding. Door de eeuwen heen zijn er veel bewegingen van God geweest, maar de meesten kwamen op, om daarna snel weer te verdwijnen. De bedding ontbrak! Deze keer zal anders zijn, niemand zal er omheen kunnen. De tijd waar de profeten over profeteerden, is aangebroken. De kerk betreedt een nieuwe weg waar zij noch gisteren, noch eergisteren was. Toename van kracht en herstel van Gods orde zullen dit seizoen kenmerken. Het boek daagt je uit om je te laten inspireren door alle grote bewegingen die er zijn geweest en in te stappen in de opkomende beweging.
 
Over de auteur
Bert de Haan kwam op 16-jarige leeftijd radicaal tot bekering. Een echte visionair die met ongekende passie en liefde Gods Woord brengt, een gemeentebouwer met hart en ziel en een man die altijd oog heeft voor het verlorene. Samen met zijn vrouw Henriëtte is hij al meer dan 30 jaar actief in het leiderschap binnen Nehemia Ministries, waarvan bijna 20 jaar fulltime als voorgangersechtpaar.

Daarnaast is Bert betrokken bij diverse gemeenten en netwerken in Nederland en daarbuiten en wordt door velen erkend als een man met een apostolische zalving. Geïnspireerd door de heilige Geest weet hij de Bijbel op een unieke en boeiende wijze uit te leggen en is een geliefd spreker in binnen-en buitenland. De opkomende beweging, mis het niet! is inmiddels het achtste boek van Bert de Haan.
 
De opkomende beweging, mis het niet!
ISBN: 978-94-91768-08-8
Prijs: € 17,95
280 pagina’s

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.