Nieuwe rotonde Plantageweg nadert voltooiing

15 september 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe rotonde Plantageweg nadert voltooiing

ZWIJNDRECHT - Op maandag 29 augustus startte de gemeente met het vervangen van de rotonde aan de Plantageweg. Aannemingsbedrijf Van Gelder is nu halverwege het project. Het oude asfalt is verwijderd, alle rotondeblokken zijn geplaatst en de grond voor de nieuwe groenaankleding is ook al aangebracht.

Op maandag 12 september zijn de asfaltwerkzaamheden gestart. Eerst wordt de wegfundering verbetert waarna laagsgewijs drie asfaltlagen worden aangebracht. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september wordt de binnenzijde van de rotonde aangekleed met een nieuwe groeninrichting volgens het Griffioen Concept ©.

Op maandag 19 september opent de gemeente de rotonde voor het verkeer en start de 2e fase van het project. Van 19 september tot en met 23 september wordt de hoofdrijbaan tussen de afrit van de A16 en de Burgemeester van 't Hoffweg geasfalteerd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.