woensdag 19 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Verdachte steekincident Jumbo supermarkt aangehouden

2 november 2019 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Zaterdagochtend rond 08.00 uur raakte een 47-jarige man uit Dordrecht gewond bij een steekincident. Dit gebeurde in de Jumbo supermarkt aan het P.A. de Kok-plein in winkelcentrum Sterrenburg.

De verdachte, een 50-jarige Dordtenaar meldde zichzelf kort na het incident op het politiebureau. Hij werd aangehouden en het mes is in beslag genomen.

Vermoedelijk zijn de twee mannen bekenden van elkaar en kregen ze ruzie waarop de één de ander stak. Het slachtoffer wordt aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis maar is buiten levensgevaar. Er zijn diverse getuigen gehoord en de politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!