Friday 17 September 2021

Alles over De Drechtsteden

Nieuwe Lijsttrekker PvdA Dordrecht: Inge Stevens

15 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Inge Stevens is donderdagavond 14 september 2017 benoemd als lijsttrekker voor de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen in Dordrecht in maart 2018. Inge is sinds 2014 voor de PvdA actief in de gemeenteraad.

Inge werd tijdens de ledenvergadering, waarin zij werd benoemd, geprezen om haar creatieve ideeën en verbindende stijl van leidinggeven. Ook Cor van Verk, de huidige fractievoorzitter, stelde zich opnieuw kandidaat. Beide kandidaten benadrukten het belang van een goede samenwerking met elkaar.

Inge Stevens zat voordat zij voor de PvdA in de raad kwam ook enkele periodes voor GroenLinks in het dagelijks bestuur van de stad. Zij is de tweede lijstrekker van de PvdA die een verleden heeft bij de partij. De lijsttrekker van 2010, Jan Lagendijk, begin in 1982 voor toen nog de combinatie PSP/CPN/PPR in de raad. Cor van Verk was in 2014 de kopman. Hij laat vandaag op de website van AD/DD weten dat de samenwerking met de nieuwe lijstrekker vanzelfsprekend is.

Momenteel bezet  de PvdA vier raadszetels in de 39 zetels tellende gemeenteraad van Dordrecht

Lees meer over:

PvdA lijsttrekker benoeming
Deel dit bericht met je vrienden!