donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Jumbo neemt afscheid van Jan van der Linden

4 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dinsdag 15 november aanstaande is de laatste werkdag van Jan van der Linden. Jan is al ruim 11 jaar chef van de Groente en Fruit afdeling bij de Jumbo (voorheen Super de Boer). Ook voordat deze winkel overgenomen werd door Super de Boer en Jumbo was Jan al zo’n 22 jaar actief als Groenteman, chef Groente / Fruit bij onder andere Leo van Rhijn en bij gebroeders “de Jong” supermarkten.

Jan is erg geliefd bij de klanten en zijn collega’s. De Jumbo wil Jan op deze manier dan ook even in het zonnetje zetten en bedanken voor zijn jarenlange trouwe dienst en inzet. Ze zullen je ontzettend missen want buiten een goede collega en een enorme vakman ben je ook een vriend geworden. Een harde werker, maar ook iemand met enorm veel humor.

Buiten zijn werk, zet Jan zich, samen met zijn vrouw Rita, al jarenlang in voor de stichting HCR. Een stichting die geld en goederen inzamelt en dit ook persoonlijk brengt bij mensen in Roemenië die het erg slecht hebben. Gelukkig ga je hiermee verder en vanuit de winkel zullen ze jullie blijven steunen.

Dus lieve mensen uit Hendrik Ido Ambacht en ostreken wanneer u Jan ook nog even in het zonnetje wil zetten. Zijn laatste werkdag is dus nogmaals 15 november aanstande en het zou mooi zijn als we hier met zijn allen een mooie dag van kunnen maken en u Jan nog even de hand komt schudden.

Namens Marcel en Paqui van Daalhuizen en alle medewerkers, bedankt Jan voor de fantastische jaren en de zeer fijne samenwerking. Het ga je goed.

Lees meer over:

jumbo daalhuizen super de boer
Deel dit bericht met je vrienden!