donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Burgemeester Dominic Schrijer opent winkel Best Chique

4 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Donderdag 29 september 2016 opende burgemeester Dominic Schrijer officieel de kledingboetiek "Best Chique". In de winkel zijn vooral tweedehands duurdere merken te vinden variërend van kleding, tassen, schoenen, horloges en sieraden.

'Best Chique is te vinden op het Maasplein 65 te Zwijndrecht. Een deel van de verkoopopbrengst gaat naar het scholenplan in Gambia. Een ander deel gaat naar een project in Mauritanië.  De winkel draait op vrijwilligers en is ook een leerbedrijf. 'Best Chique' zal onder andere gaan samenwerken met de kledingbank in Rotterdam.

In de winkel is een kapsalon gevestigd. De winkel is geopend op donderdag (ook op koopavond), vrijdag en zaterdag.

Deel dit bericht met je vrienden!