donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Kledingbank Zwijndrechtste Waard officieel geopend

28 september 2016

ZWIJNDRECHT - Vanmiddag openende burgemeester Dominique Schrijer en burgemeester Jan Heijkoop van Hendrik Ido Ambacht de Kledingbank Zwijndrechtste Waard. Na een proefperiode is de kledingbank vanaf vandaag officieel geopend.

De beide burgemeesters zijn gevraagd omdat er inmiddels veel vrijwilligers werkzaam zijn uit Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht. Partners zoals de voedselbanken Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, de wijkteams uit beide gemeentes, de SWOZ, Vivenz, het Leger des Heils en vluchtelingenwerk sturen steeds meer cliënten door.

De kledingbank is een stichting zonder winstoogmerk met als doel het doorgeven van goede herbruikbare kleding, schoeisel en linnengoed aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit zelf niet (meer) kunnen betalen. Het gaat hierbij om mensen die wonen in het gebied Zwijndrechtse Waard.

U vindt de Kledingbank-zwijndrecht aan de Sumatralaan 60. Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website via onderstaande link. Voor meer info: www.kledingbank-zwijndrecht.nl/

Bron: Zwijndrecht en omstreken

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!