woensdag 19 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

HVC-promotieteam vertelt over recycling bij Jumbo en Albert Heijn

10 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Wanneer u uw lege pakken en blik bij het plastic verpakkingsafval doet kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt. Het HVC-promotieteam vertelt u graag hoe. Uw afval vormt namelijk de basis voor nieuwe producten. Aankomende zaterdag zijn zij bij Jumbo en Albert Heijn.

Een gemiddeld huishouden heeft per week wel een vuilniszak vol lege pakken, blik en plastic verpakkingen. Als u het thuis in de plasticzak/plasticbak/plastic-container doet, kunnen er broodtrommels en pannen van worden gemaakt. Er is een wereld te winnen met plastic, pak en blik. Laten we daar samen voor zorgen.

Wilt u weten hoe een leeg pak vla een broodtrommel wordt? Het HVC- promotieteam vertelt het u aanstaande zaterdag bij Jumbo en Albert Heijn. Wilt
u nu alvast meer informatie over afval scheiden? Kijk dan op www.indegoeiebak.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!