donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Buitenwacht, Humanitas en Jumbo vieren samen Kerst

15 december 2014

DORDRECHT - Komende feestdagen organiseert Humanitas Drechtsteden, samen met De Buitenwacht, een gratis kerstmaaltijd. Tafelen met elkaar is samen eten, is gezellig en lekker, stimuleert het leggen van contacten en het delen van ervaringen. Dat is wat we gaan doen. Twee vrijwillige koks van De Buitenwacht bereiden een heerlijk 3-gangen menu, denk eens aan een heerlijk toetje van pure chocolademouse en speciaal voor de kinderen frietjes met vissticks Vrijwilligers van Humanitas serveren de maaltijd, zorgen voor leuke activiteiten voor de kinderen en aangenaam en plezierig met elkaar eten.

Je bent samen met je kinderen woensdag 24 december welkom in De Buitenwacht aan de Bosboom Toussaintstraat 67, in Dordrecht. Het diner is van 17.00 – 19.45 uur. Meetafelen? Aan de maaltijd kunnen maximaal 60 personen deelnemen en je kunt je nog aanmelden bij: Humanitas Drechtsteden, e-mail:  home-start.dordrecht@humanitas.nl of bel: 06-204.99.942. Aansluitend aan de kerstmaaltijd is er om 21.00 uur de kerstviering van De Buitenwacht met als thema “Engelen”, een viering vol van engelenlicht.

De muziek bij deze viering wordt verzorgd door Drs. Gerrit Jan van der Kolm en er is een overdenking verzorgd door drs. Gertjan Vogel. Hier kun je vanzelfsprekend voor blijven.

Vier samen kerst
Om deze dagen aandacht te vragen voor eenzaamheid, armoede en andere pechvogels ondersteunt Jumbo de organisatie van gezamenlijke kerstmaaltijden. Jumbo levert de ingrediënten van dit driegangen diner.

Humanitas
De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Humanitas heeft meer dan 700 activiteiten, die verdeeld zijn over 6 thema’s: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies. Jaarlijks geven 13.000 goed getrainde vrijwilligers zo’n 52.000 mensen het zelfvertrouwen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Wil je eens meer weten, neem dan contact op met Humanitas Drechtsteden Dat kan via de mail: drechtsteden@humanitas.nl of de telefoon 06-454.60.545.

De Buitenwacht
Stichting De Buitenwacht is een centrum voor Ontmoeting, Ontwikkeling, Opkomen voor jezelf en de ander en het Organiseren van zingeving en viering in de wijk Oud Krispijn en ver daarbuiten. Dagelijks zijn er vele vrijwilligers actief om in deze huiskamer van de buurt koffie en thee te schenken en praktische hulp te bieden met instanties en formulieren. Hierbij willen we ook een luis in de pels zijn naar overheid en beleidsmakers toe.

Mail: kantoor@buitenwachtdordrecht.nl. Telefoon: 078-6131359. Website: www.buitenwachtdordrecht.nl

Lees meer over:

jumbo humanitas buitenwacht
Deel dit bericht met je vrienden!