woensdag 19 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Jumbo Sterrrenburg en bedrijfsleider Jan Willem Lemkes staan vrijdag in het zonnetje

22 september 2014

DORDRECHT - Jan Willem Lemkes, bedrijfsleider van Jumbo Sterrenburg, krijgt zaterdag uit handen van Jasper Mos een keurmerk uitgereikt. Lemkes en zijn Jumbozaak in Dordrecht worden zo op zeven punten positief beoordeeld. Lemkes denkt veel verder dan zijn eigen grote super.

Hij komt ook op voor de belangen van winkelcentrum Sterrenburg als voorzitter van de winkeliersvereniging.

Bericht van de gemeente:

Wethouder Jasper Mos is op vrijdag 26 september om 11.00 uur aanwezig bij de uitreiking van het Super Supermarkt Keurmerk aan Jumbo Sterrenburg. Het keurmerk is bestemd voor zelfstandige supermarktondernemers die lokaal en maatschappelijk ondernemen. Supermarkten worden beoordeeld op zeven criteria en de Jumbo Sterrenburg voldoet aan alle zeven.

Lees meer over:

jumbo Jan Willem lemkes
Deel dit bericht met je vrienden!