donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Drie vrouwen aangehouden voor poging oplichting

8 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / BRUMMEN - Op zaterdagmiddag hield de politie drie vrouwen aan voor poging oplichting. Bij een winkel aan de Ambachtsstraat vielen een aantal personen aan een winkelmedewerkster op.

Zij zag dat een van deze personen probeerde de pincode af te kijken bij een klant. Ook zag zij dat deze persoon in contact stond met een aantal anderen. De medewerkster belde hierop de politie. De medewerkers van de winkel wisten het kenteken waarin de personen verdwenen te noteren en door te geven aan de politie die de achtervolging inzette.

Op de N348 werd de auto door de politie aangetroffen. Op een gegeven moment reed de auto in Dieren en stapt er een vrouw uit. Deze werd na een achtervolging te voet aangehouden. Even later kon de politie ook de auto met de andere twee inzittenden aanhouden. De aangehouden personen waren: een 32-jarige vrouw uit Dordrecht, een 20-jarige vrouw met onbekende woon- of verblijfplaats en een 37-jarige vrouw met onbekende woon- of verblijfplaats.
(2014121745)

Lees meer over:

winkel oplichting
Deel dit bericht met je vrienden!