donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Iedere 400e klant gratis boodschappen bij Jumbo van Daalhuizen

24 februari 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Jumbo Supermarkten opent op woensdag 26 februari in Nuenen haar 400ste winkel van het land. Om dat vieren  houdt Jumbo van Daalhuizen in Winkelcentrum de Schoof van woensdag 26 februari tot en met zaterdag 1 maart 2014 een bijzondere actie.
Iedere 400ste klant van Jumbo mag die dagen zijn of haar boodschappen dan gratis mee naar huis nemen (m.u.v. tabak, alcoholische dranken en service artikelen).

‘Het is natuurlijk een geweldige verrassing voor de klant als bij de kassa blijkt dat je niet hoeft te betalen”, zegt Marcel van Daalhuizen. “We vinden het mooi om de opening van alweer de 400ste Jumbo mee te vieren. Op deze manier hebben ook onze klanten daar plezier van.”

Jumbo Supermarkten is de laatste jaren enorm gegroeid. Het familiebedrijf nam in 2009 Super de Boer over en in 2012 werd C1000 overgenomen.  Momenteel bouwt Jumbo de nog bestaande C1000 winkels om naar Jumbo winkels. Jumbo is inmiddels uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland.

Lees meer over:

winkelcentrum de schoof jumbo
Deel dit bericht met je vrienden!