donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Jumbo van Daalhuizen test media producten

10 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Als eerste supermarkt in Nederland verkoopt Jumbo van Daalhuizen de top 7 van mediaproducten. Zoals Cd’s , dvd’s en games.

Na het faillissement van Free Record Shop was er in Hendrik Ido Ambacht geen winkel meer waar je voor deze artikelen terecht kon. In samenwerking met alle platenmaatschappijen en game fabrikanten hebben we toen een concept ontwikkeld om het beste van het beste in onze winkel aan te bieden.

Dus niet een keer een nieuwe cd van een bekende artiest en dan een hele tijd niets. We wilden echt de top 7 en tip 7 van nu te koop aan bieden. En dat is gelukt. We hebben de top 7,tip 7 maar ook een nice price gedeelte waar cd’s en dvd’s van artiesten van toen en nu aangeboden voor een hele lage prijs. Ook hebben we een thema met Walt Disney dvd’s. Ook op het gebied van games is Jumbo van Daalhuizen de eerste in Nederland.

Wanneer bijvoorbeeld Media markt een primeur heeft met een nieuwe game waar mensen ’s nachts voor in de rij gaan liggen, is deze vanaf nu ook gewoon bij Jumbo van Daalhuizen te koop. We hebben bijvoorbeeld ook de razend populaire artikelen van de game “Skylanders” te koop.

Ter kennismaking hebben we ook een unieke promotie actie. Bij aankoop van een cd, dvd of game naar keuze krijgen de eerste 100 klanten een gratis kerst cd met kerstliedjes gezongen door wereldsterren, en bij aankoop van een Skylander product krijgen de eerste 100 klanten een Skylander sleutelhanger. Een uniek collectors item dat verder nergens te koop is.

Dus voor uw cd, dvd of game kunt u nu bij Jumbo van Daalhuizen terecht.

Lees meer over:

jumbo van daalhuizen
Deel dit bericht met je vrienden!