maandag 30 november 2020

Alles over De Drechtsteden

Nieuwe bewoner kinderboerderij

21 november 2013

ALBLASSERDAM - Sinds enkele weken heeft kinderboerderij “De Plantage”gevestigd aan de H.J de Haanstraat  een nieuwe bewoner genaamd Fox. Deze pony is mede dankzij de inzet van de kinderen van de lavendelgroep gekocht als vriendje voor Gwendolien.

De lavendelgroep heeft het sponsorbedrag tijdens de avondvierdaagse bijelkaar gelopen voor de kinderboerderij. Het was lastig een geschikte  pony te vinden, maar uiteindelijk kwamen we in contact met de baas van Fox die een goed tehuis voor de pony  zocht. Na enkele gewenningsweken op de boerderij  zijn ze onafscheidelijk en is er besloten dat Fox mag blijven.

Zaterdag 23 November  vindt om 15.00 uur de officiele overdracht plaats . Bij deze willen we alle kinderen met hun ouders opa’s  en/of oma’s uitnodigen om erbij te zijn en Fox te komen begroeten. Er is voor iedereen warme chocolademelk met iets lekkers! De boerderij is zaterdag open van 13.30 tot 16.30
 

Lees meer over:

plantage h.j. de haanstraat
Deel dit bericht met je vrienden!