donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Feest rondom opening Saturn Dordrecht

3 juli 2013

DORDRECHT - Saturn opent op donderdag 4 juli aanstaande om 08:00 uur precies haar deuren. Saturn heeft gekozen voor Dordrecht. Juist op deze locatie wordt de volgende stap gezet door het elektronica winkelen voor consumenten flink te vernieuwen en nog aansprekender te maken. Daarom wordt de opening gevierd met diverse evenementen en spectaculaire openingsaanbiedingen voor onze klanten.

Saturn Dordrecht is met een oppervlakte van maar liefst 3200 m2 een grote vestiging. Zo’n 80 werknemers staan klaar om te adviseren over de ruim 40.000 merkartikelen. Dordrecht wordt de dertiende Saturn in Nederland.
 
Belevingseilanden
Vestigingsdirecteur Ineke Neijmeijer: “Ik ben heel trots op deze winkel. Het is vooral een feest voor klanten die hier het winkelen anders zullen gaan meemaken. Zo hebben we verschillende belevingseilanden in de winkel met o.a. de nieuwste wireless-audio presentatie. Er zijn productspecialisten aanwezig die demonsteren hoe iets werkt en welke mogelijkheden en draadloze toepassingen er zijn. Op de vernieuwde fotoafdeling is op beeldschermen te zien wat de nieuwste camera’s kunnen. Het enige wat de klant hoeft te doen is het toestel oppakken. Gamers zullen bovendien versteld staan van de nieuwe gamewereld. Alles is ter plekke te testen”.

100% LED
Saturn Dordrecht is uitgevoerd met 100% LED-verlichting. Voor de organisatie een logische stap op het gebied in verduurzamen van de winkels.
 
Evenementen
· “Tel de cadeaukaarten”-actie

Kom t/m zaterdag 6 juli naar Saturn winkel en raad hoeveel kaarten er in de mal zit. Deelnemers maken kans op een cadeaukaart t.w.v. € 500,-
· Kleurwedstrijd

Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar houdt Saturn een kleurwedstrijd. De kinderen kunnen de kleurplaat in de Saturn winkel inleveren en kans maken op 1 van de 4 fantastische Disney DVD –pakketten.  De prijsuitreiking vindt plaatst op zaterdag 13 juli om 13.00 uur

Windcabinespel
Alle klanten van Saturn Dordrecht kunnen vanaf donderdag 4 juli t/m zaterdag 6 juli kans maken om een cadeaukaart van € 300,-. Door simpelweg deel te nemen aan de windcabine spel. Tijdens een windstorm van 30 seconden dient de deelnemer zo veel mogelijk Saturn briefjes en de Saturn cadeaukaart te pakken.  Om de 2 uur wordt een prijswinnaar gekozen. Op vertoon van een kassabon krijgt de prijswinnaar direct een prijs overhandigd.

Tuktuk
Vanaf donderdag 4 juli t/m zaterdag 6 juli kunnen de klanten zich laten vervoeren met de exclusieve Saturn tuktuk.
· Gratis frietjes. Saturn trakteert in de openingsweek gratis friet.
· Optreden en signeersessie Rein Mercha

Donderdag 4 juli om  17.00 uur treedt Rein Mercha op , de finalist van het TV-programma “Bloed, Zweet & Tranen.
· Super Mario – mascotte. Op de feestelijk opening is Super Mario aanwezig

Over Saturn
Saturn is met meer dan 250 vestigingen in 12 landen één van de grootste elektronica retailers van Europa. Saturn biedt altijd het nieuwste assortiment en de allerlaatste technologieën, uiteraard allemaal direct gebruiksklaar in de winkel. In het voorjaar van 2006 opende de eerste Nederlandse Saturn in het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Daarna volgden vestigingen Hoofddorp, Tilburg, Groningen, Utrecht, Zaandam, Heerhugowaard, Venlo, Spijkenisse, Nieuwegein, Amsterdam, Amersfoort en nu dus ook Dordrecht.

Lees meer over:

opening elektronica saturn
Deel dit bericht met je vrienden!