donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Jumborians brengt eerste eigen single uit

21 december 2012 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vorig jaar was er wel een heel bijzondere band opgericht, namelijk de band Jumborians. Deze bestaat volledig uit medewerkers en klanten van deJumbo uit Hendrik Ido Ambacht en is opgericht door directeur Marcel van Daalhuizen.

Het was begonnen als geintje, maar geeft inmidels al heel wat optreden en heeft de eerste single af, namelijk “Wespennest”. De elf nummers tellende CD is inmiddels bijna klaar.

Op donderdag 20 december was de feestelijke presentatie in theater Festino in Zwijndrecht. Hier werd de eerste cd uitgereikt en wordt de videoclip voor het eerst vertoond op het grote scherm. En het moet worden gezegd: het niveau van deze band was verrassend hoog!

Deel dit bericht met je vrienden!