woensdag 16 juni 2021

Alles over De Drechtsteden

Politie zoekt getuigen van straatroof

11 juni 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een straatroof die op 10 juni op winkelcentrum Crabbehof op het Van Oldenbarneveltplein plaatsvond.

Tussen 13.45 en 14.00 uur voelde een 80-jarige vrouw een plotselinge harde ruk aan haar handtas, die van achter haar vandaan uit haar hand werd getrokken. De vrouw stak op dat moment met een vriendin de rijbaan over, vanaf Cafetaria Crabbehof naar Domino’s Pizza. De dader rende met de tas weg in de richting van de Thorbeckeweg. De politie kamde de omgeving direct uit, maar trof de man niet meer aan. 

De dader was ongeveer 30 jaar, had een getinte huidskleur en kort donker haar. Hij was langer dan 1.70 meter en droeg donkere kleding. 

De politie komt graag in contact met mensen die het voorval hebben zien gebeuren. Ook wie de man (her)kent aan de hand van het signalement wordt gevraagd te bellen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).

Deel dit bericht met je vrienden!