donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

C1000 Westpolder wordt een Jumbo

15 mei 2012

PAPENDRECHT - Een aantal weken geleden werd bekend gemaakt dat supermarktketen Jumbo alle supermarkten van C1000 in Nederland heeft overgenomen. Dit heeft ook gevolgen voor de C1000 vestiging in Papendrecht, dat waarschijnlijk de best lopende supermarkt van Papendrecht is.

De C1000 supermarkt in Winkelcentrum Westpolder gaat net zoals vrijwel alle C1000 vestigingen omgebouwd worden tot een Jumbo supermarkt. Dit betekent dat er dus twee Jumbo supermarkten in Papendrecht zullen zijn en dat er dus minder diversiteit is.

Jumbo kiest ervoor om C1000 vestigingen om te bouwen tot een Jumbo supermarkt, omdat dit tot kostenbesparingen leidt. Het is de bedoeling dat over uiterlijk 3 jaar de ombouw helemaal is voltooid.

Deel dit bericht met je vrienden!