donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

C1000 Oudeland wordt een Albert Heijn

15 mei 2012 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Een aantal weken geleden werd bekend gemaakt dat supermarktketen Jumbo alle supermarkten van C1000 in Nederland heeft overgenomen. Dit heeft ook gevolgen voor de C1000 vestiging in Zwijndrecht in winkelcentrum Oudeland.

De C1000 supermarkt is net zoals een deel van de andere C1000 vestigingen doorverkocht aan Albert Heijn en gaat dus omgebouwd worden tot een Albert Heijn supermarkt. Dit betekent dat er dus drie Albert Heijn supermarkten in Zwijndrecht zullen zijn en dat er dus minder diversiteit is.

Op dit moment is er in Zwijndrecht al een Albert Heijn spuermarkt in winkelcentrum Walburg en in Winkelcentrum Kort Ambacht.

Deel dit bericht met je vrienden!