donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Drie jongens aangehouden na vechtpartij op kermis in Dordrecht

27 april 2012

DORDRECHT - De politie heeft drie jongens aangehouden omdat zij mogelijk betrokken waren bij een vechtpartij op de kermis op het Damplein.

 
Politieagenten werden op dinsdagavond 25 april op de kermis te hulp geroepen door een getuige. Bij de botsauto’s zou een vechtpartij zijn geweest. De agenten, die snel ter plaatse gingen, konden daarop direct een jongen aanhouden. Hij probeerde er eerst rennend vandoor te gaan, maar werd snel in de kraag gevat door de politieagenten.
Ook konden agenten nog twee andere jongens aanhouden. De vechtpartij zou naar aanleiding van een botsing tussen twee botsauto’s zijn geweest. Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Dordrecht, zat nog in zijn botsauto toen hij door meerdere jongens werd mishandeld. Hij liep door de mishandeling licht letsel op en heeft hiervan aangifte gedaan. De politie doet onderzoek naar de betrokkenheid van de drie aangehouden jongens, van 14 en 15 jaar oud uit Dordrecht. Zij zijn op het politiebureau ingesloten om te worden verhoord.
 
Deel dit bericht met je vrienden!