donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Twee nepcollectanten aangehouden

22 oktober 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT -De politie heeft vrijdagavond 21 oktober een 16-jarige jongen uit Zwijndrecht en een 20-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden op verdenking van oplichting. De politie kreeg die middag een melding dat een vrouw en een jongen voor KIKA aan het collecteren waren op de Veerdam, maar dat men het niet vertrouwde. Toen agenten hierop een kijkje gingen nemen, troffen ze het tweetal met een aantal nep collecteformulieren aan in een auto aan de Pontoniersweg. De jongen en de vrouw zijn hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. De jongen is diezelfde avond verhoord, waarna hij is heengezonden. De vrouw is in verzekering gesteld.Lees meer over:

oplichting aangehouden kika
Deel dit bericht met je vrienden!