woensdag 19 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Dag Super de Boer aan de Dorpsstraat, Hallo Jumbo van Daalhuizen

10 mei 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - "Via deze weg willen wij al onze klanten bedanken voor de jarenlange klandizie en de fijne contacten. Onze Super de Boer sluit op maandag 16 mei 2011, maar al onze medewerkers zijn herplaatst.

De Super de Boer aan de Schoof, die op 18 mei as. heropent als Jumbo heeft het merendeel van de medewerkers overgenomen. De andere medewerkers zijn door Jumbo herplaatst in andere filialen van Jumbo en Super de Boer.

Nogmaals bedankt voor de fijne tijd en hopelijk tot ziens bij de nieuwe Jumbo aan de Schoof 120, waar we u graag weer zien"

Super de Boer Van Daalhuizen,
Marcel van Daalhuizen

Lees meer over:

jumbo de schoof
Deel dit bericht met je vrienden!