woensdag 19 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Nieuwe Jumbo start met openingsacties

5 mei 2011

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 18 mei opent Jumbo in de voormalige Super de Boer aan de Schoof 120. Speciaal ter gelegenheid van dit feestelijke moment komt formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd naar Hendrik Ido Ambacht, om samen met ondernemersechtpaar Marcel en Paqui van Daalhuizen en het team de officiële openingshandeling te verrichten.

De winkel in Hendrik Ido Ambacht is de 211e Jumbo. Marcel van Daalhuizen kijkt uit naar de opening van de nieuwe winkel: “We zijn blij dat steeds meer mensen de voordelen van de Jumbo formule kunnen ontdekken waarbij de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal staan. Onze medewerkers doen hun uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want daar draait het om bij Jumbo.”

Klanten zullen naast het vertrouwde team ook een aantal nieuwe gezichten terug zien in de winkel. Alle medewerkers van Jumbo Hendrik Ido Ambacht hebben de 7 Dagelijkse Zekerheden training gevolgd. Dankzij de 7 Dagelijkse Zekerheden onderscheidt Jumbo zich van alle andere supermarktketens in de markt. Paqui van Daalhuizen licht toe: “Zo beloven wij bijvoorbeeld een snelle doorstroming bij de kassa. Als we dat niet waarmaken, krijgt de vierde wachtende in de rij de boodschappen gratis. Bovendien garandeert Jumbo op al haar producten de laagste prijs. Vindt de klant bij een andere supermarkt in Hendrik Ido Ambacht hetzelfde product voor een lagere prijs, dan krijgt hij of zij het artikel gratis. En natuurlijk passen we daarna de prijs aan, want Jumbo wil de allergoedkoopste in het eigen marktgebied zijn. “

De nieuwe Jumbo aan de Schoof heeft een vloeroppervlakte van circa 1340 m2. Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste driehonderd klanten een gratis bos bloemen. Klanten die voor meer dan 25 euro aan boodschappen doen, krijgen een vers appeltaartje cadeau. Deze openingsactie duurt tot en met zaterdag 21 mei.

Deel dit bericht met je vrienden!