donderdag 20 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Super de Boer wordt Jumbo van Daalhuizen

21 april 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Super de Boer van Daalhuizen wordt Jumbo van Daalhuizen.  Om dit te kunnen realiseren gaan wij zeer uitgebreid verbouwen. Daarom zal de winkel op zaterdag 30 april as. uiterlijk om 17.00 uur sluiten. Onze winkel zal dan in ruim twee weken een complete metamorfose ondergaan. Op 18 mei as. zullen wij onze winkel om 9.00 uur op feestelijke wijze heropenen.

Als Jumbo mag u bij ons de beste winkel van de regio verwachten. U krijgt de laagste prijsgarantie,een nog veel groter assortiment.(ruim 10.000 artikelen extra als bij Super de Boer) en een fantastische service.

U ziet bij onze Jumbo van Daalhuizen allemaal vertrouwde gezichten.
Marcel en Paqui van Daalhuizen zijn eigenaar van deze winkel en dezelfde fantastische medewerkers als bij Super de Boer van Daalhuizen zijn er ook weer bij Jumbo van Daalhuizen.

Tijdens onze sluiting hebben we voor u geregeld dat u terecht kunt bij de Super de Boer aan de Dorpstraat waar u in die weken uw boodschappen kunt doen. Enkele van onze medewerkers zullen u daar begroeten en het team van de Dorpstraat tijdelijk versterken.

Wanneer onze Jumbo opent,sluit de Super de Boer aan de Dorpstraat. Het merendeel van de medewerkers hebben wij aangenomen en werkt dus vanaf 18 mei bij onze nieuwe Jumbo. Dus nog meer vertrouwde gezichten.

Ook heeft deze Jumbo,uniek in Nederland, het brood en andere lekkernijen van Bakker Voordijk,de grillworst van Jonker uit Dordrecht en gebak van Brokking.

Ook gaan we door met ons project met medewerkers met een beperking omdat wij reuze trots zijn op deze mensen.

Als laatste kunnen wij u melden dat u bij onze Jumbo ook gewoon weer koopzegels kunt gaan sparen.

Wij danken u voor uw bezoeken en het vertrouwen dat u jarenlang in ons heeft gesteld en hopen u vanaf woensdag 18 mei in onze nieuwe Jumbo te mogen begroeten.

Lees meer over:

jumbo daalhuizen superdeboer
Deel dit bericht met je vrienden!