donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Drietal verdacht van oplichting met creditcards op de Drievriendenhof

6 augustus 2010

DORDRECHT - De politie heeft op donderdagavond 5 augustus drie mannen van 22 (2) en 31 jaar van Somalische afkomst aangehouden in een kledingwinkel in winkelcentrum Drievriendenhof. De mannen wilden kleding afrekenen met creditcards voor een bedrag van bijna 2500 euro. Dit lukte niet waarop het vermoeden ontstond dat de mannen de boel wilden oplichten. De politie rekende hen in.

In een pashokje werden twee creditcards en een vals rijbewijs gevonden. De heren bleken ook diezelfde dag en op andere dagen in meerdere winkels te zijn geweest waar ze hadden geshopt. Sommige van die transacties - voor honderden euro’s - waren wel gelukt. De politie heeft de winkeleigenaren verzocht aangifte te doen. De verdachten zitten vast, de politie stelt een onderzoek in.  

Lees meer over:

oplichting drievriendenhof
Deel dit bericht met je vrienden!