zondag 28 november 2021

Alles over De Drechtsteden

Verdachten van fietsendiefstal aangehouden op de Spuiweg

3 juni 2010

DORDRECHT - Een medewerker van de afdeling Toezicht heeft op 2 juni een 43-jarige man uit Dordrecht in de kraag gevat. Een collega van hem was voor een gesprek even in een horecagelegenheid aan de Spuiweg en had zijn mountainbike buiten laten staan.

De fiets stond niet op slot. De andere toezichthouder bleef buiten en stond even verderop. Toen deze even zijn aandacht op een automobilist richtte om te kijken of deze een parkeerkaartjes kocht, kwam de verdachte juist uit de horecagelegenheid.

Hij zag de fiets staan en aarzelde niet en reed er mee weg. De buiten staande biker reed achter hem aan en had hem snel klemgereden. Inmiddels gewaarschuwde agenten konden hem zó overnemen en aanhouden. De man verklaarde dat het allemaal als geintje was bedoeld. Na zijn verhoor is hij heengezonden.

Deel dit bericht met je vrienden!