donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Tweetal aangehouden voor openlijke geweldpleging aan de Leeuwstraat

20 november 2009

DORDRECHT - Een 15-jarige jongen en een 21-jarige man uit Dordrecht zijn donderdagavond 19 november aangehouden voor openlijke geweldpleging. Een 16-jarige en een 18-jarige jongen uit Dordrecht reden op een fiets door de Leeuwstraat. Toen zij daar een groepje jongeren passeerden, begonnen de jongeren tegen hun de schelden. De twee gingen verder op de fiets, maar werden even later ingehaald door een auto.

De 15-jarige jongen en 21-jarige man stapten uit de auto en begonnen de twee op de fiets meerdere malen te slaan en schoppen, waarna ze er in hun auto vandoor gingen. Een voorbijganger was getuige van het voorval en belde de politie. Toen deze ter plaatse was, kwamen de 15-jarige jongen en 21-jarige man in hun auto terug rijden. De politie heeft de jongen en de man hierop aangehouden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Lees meer over:

geweld Leeuwstraat
Deel dit bericht met je vrienden!