donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Maat Groep opent nieuw pand

23 maart 2009

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 21 maart 2009 werd het nieuwe pand van de Maat Groep op Park Nieuwland geopend. Naast de opening werd het 75-jarig bestaan van het bedrijf worden gevierd. In dit nieuwe pand is Maat Heftrucks gevestigd met een showroom, moderne onderhoudswerkplaats en kantoorruimte. Naast kantoorruimte voor Maat Heftrucks is er op de tweede verdieping van het nieuwe gebouw een instructieruimte en kantoorruimte voor derden beschikbaar.  Ook zijn er drie moderne opslagloodsen gerealiseerd met in een van deze loodsen een bovenloopkraan met 30 ton hef/hijs vermogen.

De opening geschiedde met de onthulling van een nieuw ontwikkeld Rijkswaterstaat Servicebord voor bewaakte truckparkings, waar Maat Groep zich al geruime tijd sterk voor heeft gemaakt. De eerste  truckparking waar dit nieuwe  bord naar verwijst, ligt naast het nieuwe pand van Maat Groep. Niemand minder dan minister Eurlings van het ministerie van Verkeer & Waterstaat onthulde het bord.

's Middag tussen 13.00 uur en 16.00 uur was er vervolgens gelegenheid voor bezoekers om het nieuwe pand te bezichtigen.

   
   

Foto's: Joop Aret

Lees meer over:

opening maatgroep pand
Deel dit bericht met je vrienden!