donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Broers aangehouden

11 februari 2009

DORDRECHT – Twee broers van 55 en 57 jaar uit Dordrecht zijn dinsdagavond 10 februari door de politie aangehouden op de Brouwersdijk. De 57-jarige man was tijdens een taxirit met nog twee inzittenden nogal recalcitrant in de auto. De chauffeur had hier last van maar de mannen – beschonken – gingen gewoon door.

De taxichauffeur zette de drie daarop uit het voertuig op de Brouwersdijk. Het conflict zetten zich daar voort waarbij de 57-jarige verdachte tegen de  taxi zou hebben geschopt. De politie werd gezien de escalerende situatie  gealarmeerd en hield de 57-jarige man aan. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding maar kon door de politie onder controle worden gebracht en worden geboeid.

Op dat moment kwam zijn 55-jarige broer aanlopen die de aanhouding probeerde te voorkomen. Hij uitte hierbij allerlei nare verwensingen naar de agenten en belemmerde hen in de uitvoering van hun werk. Deze man werd eveneens aangehouden en verzette zich net als zijn broer met geweld tegen zijn aanhouding. Ook hij kon met gepast geweld onder controle worden gebracht en worden ingesloten. Beide broers zitten nog vast.

Lees meer over:

geweld brouwersdijk beschonken
Deel dit bericht met je vrienden!