Benefietconcert van pianist Wouter Harbers in Oude Kerk Zwijndrecht

20 januari 2017
Benefietconcert van pianist Wouter Harbers in Oude Kerk Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Zaterdagavond 18 februari verzorgt de Zeister pianist Wouter Harbers (30) een fraai pianoconcert in de monumentale Oude Kerk te Zwijndrecht.

Virtuositeit, sprankelend spel en een aantrekkelijk programma zijn de trefwoorden voor deze pianist. Ook met dit benefietconcert - dat onderdeel uit maakt van een internationale tournee - zal dit worden waargemaakt. De winst van dit concert gaat naar “Care for Congo”, een initiatief van ondernemers die zich inzetten voor betere zorg in Congo. Het programma bestaat, ook voor de ‘gewone’ pianoliefhebber, louter uit fraaie werken. Als openingsnummer een ontroerende prélude van Bach in een bewerking voor de piano. Na dit fraaie werkje volgt een reeks afwisselende pianobewerkingen van beroemde en geliefde Bachwerken. Na de pauze hoort u muziek die Wouter op het lijf geschreven staat: muziek van Chopin… Twee nocturnes (nachtliederen), de fantasie-impromptu, een paar walsen, de fraaie harp-etude en als finalenummer de beroemde 6e polonaise. (Foto: Manschot Grafimedia)

Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer maar vooral ook door het fraaie programma en de humoreske toelichtingen van de pianist zelf, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn. En het is natuurlijk fantastisch dat u door te komen genieten bijdraagt aan betere zorg in Congo.

Het concert start om 20:00u, de kaartverkoop is vanaf een half uur voor aanvang. De entree bedraagt slechts € 10,00 (kinderen mogen voor € 5,00 naar binnen). Eventueel kunt u alvast reserveren via de site van de pianist (www.wouterharbers.nl) of stuur een mail naar info@careforcongo. Van harte aanbevolen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.