Holland Zingt geeft Presentatieconcert

06 april 2011
Holland Zingt geeft Presentatieconcert

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 7 mei 2011 geeft het Ambachtse Christelijk Reiskoor “Holland Zingt” o.l.v. Adri Poortvliet een presentatieconcert. Zij doen dit vijf dagen voordat zij een 5-daagse koorreis zullen maken naar Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Voor de naam presentatieconcert is gekozen omdat zij zich eerst voor Nederlands (eigen) publiek willen presenteren. Tijdens de koorreis zullen zij concerten geven o.a. in de imposante Kathedrale St. Etienne in Metz , in de Basiliek van Echternach en in de fameuze Dom van Keulen. De koorleden kijken dan ook met hoge verwachtingen uit naar deze koorreis en zij vertrekken op donderdag 12 mei ’s morgens vroeg met 3 bussen en ruim 160 deelnemers (koorleden en introducés) richting Luxemburg.

Maar eerst geven zij dus hun presentatieconcert en dat doen zij de Breepleinkerk te Rotterdam. Aan dit concert zullen de volgende solisten medewerking verlenen. Mirjam Feijer, sopraan, Martin Mans, orgel, Jantine Kalkman, trompet en Jaap Klootwijk, pauken.

Het programma vermeld een reeks prachtige liederen. Bekende melodieën zoals het Sanctus van Gounod, Praise Ye the Lord, King all Glorious en de Hemelen roemen (uit Die Schöpfung) . Verder kan men ook luisteren naar de geliefde werken van Johan Bredewout en Loek v.d. Leeden.

Uiteraard vermeldt het programma ook samenzang, en solo’s van de medewerkenden.
Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop te bestellen bij Leen Koster, telefoon 078-6822445 of 06-28571581 of via info@hollandzingt.nl De toegangsprijs is € 10.00, het concert begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 18.45 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.