ASRO Adviesgroep koopt eerste reclameruimte op rotonde

03 november 2012
ASRO Adviesgroep koopt eerste reclameruimte op rotonde

HENDRIK IDO AMBACHT - Bedrijven uit de regio kunnen sinds 1 november 2012 reclameruimte kopen op de tien rotondes in Hendrik-Ido-Ambacht. Door de extra inkomsten hoeft de gemeente de komende jaren minder te bezuinigen op het onderhoud van de openbare ruimte, zie ook link onder voor meer informatie.

De eerste rotonde van Hendrik-Ido-Ambacht is inmiddels verkocht voor de komende vijf jaar. Het Ambachtse bedrijf ASRO Adviesgroep heeft de bekende 'wereldbolrotonde' Antoniuslaan / Graaf Willemlaan afgenomen, zie foto.

De sponsoring van totaal 10 rotondes levert de gemeente netto € 10.000 per jaar op. 

 

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.