IFC en De Valk delen de punten

03 april 2013 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Ambachtse IFC hield maandag 1 april koploper De Valk op 2-2. De ploeg van trainer Jack van den Berg had vlak voor tijd nog een voorsprong, maar moest toch de gelijkmaker incasseren in de 90e minuut.

Daarmee behield IFC de ongeslagen status. Uit de laatste acht duels haalde de ploeg achttien punten.

Danny Slingerland opende in de 38e minuut de score. Uit een strafschop scoorde Bart van Limpt de gelijkmaker, waarna Reinder van der Velde de thuisploeg weer op voorsprong zette. In de blessuretijd bepaalde Ronnie Dirks de eindstand op 2-2.