Michael van Dommelen leidt ASWH naar 4 - 2 overwinning

30 september 2013 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT - De wedstrijd tegen het nog puntenloze Deltasport uit Vlaardingen begon voor ASWH niet goed. Deltasport nam in de 15e minuut al de leiding. Gelukkig kon Ferry van Lare zeven minuten later de gelijkmaker produceren, en leek het erop dat beide ploegen in de eerste helft in ieder geval genoegen namen met 1 - 1.

Maar ASWH-er Michael van Dommelen dacht daar anders over. In de tweede en de vierde minuut van de blessuretijd van de eerste helft zorgde hij voor een heel andere ruststand: 3 - 1 voor ASWH.

Na rust maakte Michael van Dommelen zijn 'hoedentruck' compleet door in de 50ste minuut voor 4 - 1 te zorgen.

Weer zeven minuten later maakte Deltasport 4 - 2 en dat bleef ook zo.