Dapper ASWH geeft Ajax goed partij

29 oktober 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Bij rust staat ASWH met 3 - 1 achter in het bekerduel in de Arena tegen Ajax. Michael van Dommelen maakte in de 28e minuut gelijk, nadat Victor Fisher in de 20ste minuut ASWH op achterstand had gezet.

Danny Hoessen en Siem de Jong bepaalden de ruststand in de 42ste en 45ste minuut op 3 - 1.

De wedstrijd eindigde in een 4 - 1 overwinning voor Ajax, dit door een doelpunt van de voor Siem de Jong ingevallen Kolbein Sigthorson midden in de tweede helft.

ASWH gaf Ajax knap partij, maar was een maatje te klein voor Ajax, dat met een groot aantal invallers deze bekerwedstrijd afwerkte.

De honderden, met 15 bussen aangevoerde supporters van ASWH hadden het ondanks het verlies van hun club best naar de zin in de Amsterdam Arena.

Dit was een prachtige reclame voor de Ambachters van ASWH, want de wedstrijd werd live uitgezonden op de zender Fox.

Hieronder kunt u dit doelpunt bekijken via YouTube.