Nieuwe Jumbo in De Schoof geopend

18 mei 2011
Nieuwe Jumbo in De Schoof geopend

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 18 mei om 9.00 uur is de Jumbo in de voormalige Super de Boer aan de Schoof 120 geopend. Speciaal ter gelegenheid van dit feestelijke moment kwam formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd naar Hendrik-Ido-Ambacht, om samen met ondernemersechtpaar Marcel en Paqui van Daalhuizen en het team de officiële openingshandeling te verrichten. Ze waren erg blij en dankbaar en moesten ook zichtbaar even een traantje wegpikken. Er viel nu een hele druk van de schouders.

Marcel ontving dan ook heel veel positieve reacties van de vaste klanten. Zo riep een klant vol verwondering: "Prachtig, prachtig. prachtig, het is echt heel mooi!!" Half Ambacht was gekomen om de vernieuwde supermarkt te komen bekijken. Er stonden rond 10.00 uur al flinke rijen bij de kassa's.

Klanten zullen naast het vertrouwde team ook een aantal nieuwe gezichten terug zien in de winkel. Alle medewerkers van Jumbo Hendrik Ido Ambacht hebben de 7 Dagelijkse Zekerheden training gevolgd. Dankzij de 7 Dagelijkse Zekerheden onderscheidt Jumbo zich van alle andere supermarktketens in de markt. Paqui van Daalhuizen licht toe: “Zo beloven wij bijvoorbeeld een snelle doorstroming bij de kassa. Als we dat niet waarmaken, krijgt de vierde wachtende in de rij de boodschappen gratis.

Bovendien garandeert Jumbo op al haar producten de laagste prijs. Vindt de klant bij een andere supermarkt in Hendrik Ido Ambacht hetzelfde product voor een lagere prijs, dan krijgt hij of zij het artikel gratis. En natuurlijk passen we daarna de prijs aan, want Jumbo wil de allergoedkoopste in het eigen marktgebied zijn. “

De nieuwe Jumbo aan de Schoof heeft een vloeroppervlakte van circa 1340 m2. Dat is dus niet gewijzigd, maar wel biedt het een veel groter assortiment, omdat de supermarkt nu veel beter is ingedeeld. Het versplein is ook een lust voor het oog geworden en geeft de supermarkt een veel ruimtelijkere indeling. Ook het personeel is zichtbaar enthousiast en trots op de nieuwe winkel.

Ter gelegenheid van de opening kregen de eerste driehonderd klanten een gratis bos bloemen. Klanten die voor meer dan 25 euro aan boodschappen doen, krijgen een vers appeltaartje cadeau. Deze openingsactie duurt tot en met zaterdag 21 mei.

Voor meer informatie, zie www.jumbovandaalhuizen.nl

Foto's: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.