Gratis zwemabonnementen voor kinderen van de voedselbank

09 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Gratis zwemabonnementen voor kinderen van de voedselbank

HENDRIK IDO AMBACHT -  Zwembad de Louwert is het grootste en gezelligste zwembad van de hele regio. In het voorjaar van 2015 hebben het zwembad en Jumbo van Daalhuizen de handen in één geslagen om de zomerabonnementen met een leuke korting aan te kunnen bieden. In de periode maart en april konden de bezoekers van Jumbo van Daalhuizen sparen voor 50% korting op de aanschaf van een zomerabonnement bij zwembad de Louwert.
 
Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om een zomerabonnement aan te schaffen. De gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank hebben hier vaak niet de middelen voor. Jumbo van Daalhuizen en zwembad de Louwert dragen deze groep een warm hart toe en hebben voor alle kinderen van de voedselbank een gratis zomerabonnement beschikbaar gesteld.
 
De abonnementen zijn op woensdag 3 juni 2015 op een feestelijke manier overhandigd aan de kinderen.
Zwembad de Louwert, Jumbo van Daalhuizen en de voedselbank wensen jullie heel veel zwemplezier deze zomer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.