CDA Hendrik-Ido-Ambacht wil anticyclisch investeren

05 december 2018 door Hennie van der Zouw
CDA Hendrik-Ido-Ambacht wil anticyclisch investeren

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het CDA in Hendrik-Ido-Ambacht heeft afgelopen maandag in een motie het college opgeroepen om anticyclisch te investeren. Bij grote en dure projecten van een lange adem, zoals de riolering, is het mogelijk om te wachten met het geven van opdrachten tot een moment dat de landelijke economie tegenzit. Dit is goed voor de portemonnee van de gemeente, en dus de inwoners.

Door de algemene economie goed in gaten te houden, en te investeren op een laag punt, wordt ook een klein beetje bijgedragen aan het verzachten van een recessie.

De motie werd unaniem aangenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.