Nachtelijke afsluitingen Wensveenrotonde van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni

18 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Nachtelijke afsluitingen Wensveenrotonde van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni

ALBLASSERDAM - Van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni voert DG Infra B.V. in opdracht van de gemeente Alblasserdam 's avonds en 's nachts werkzaamheden uit aan de Wensveenrotonde ter hoogte van de Edisonweg - Oude Torenweg in Alblasserdam. Tijdens de werkzaamheden wordt de rotonde afgesloten voor alle verkeer. Fietsers kunnen nog wel over de westelijke zijde van de rotonde rijden. Om overlast zoveel mogelijk te beperken, vinden de werkzaamheden tussen 21.00 uur en 05.00 uur plaats.

Omleiding en inzet verkeersregelaars
Tijdens de werkzaamheden is de Edisonweg vanaf de Kelvinring en vanaf de Ohmweg tot aan de rotonde gesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid met borden. De gemeente Alblasserdam zet verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leiden. Bij calamiteiten kunnen hulpdiensten wel over de rotonde. De lijndienstbussen van Arriva rijden een andere route.

Vierde aansluiting
De Wensveenrotonde wordt aangesloten op de Poldersemolenweg waar recent vijf woonwagenwoningen zijn opgeleverd. Bovendien kunnen fietsers dan ook op een veiligere manier richting sportpark Souburgh. Hiermee krijgt de rotonde, die nu nog drie aansluitingen heeft, een vierde aansluiting. Fietsers kunnen straks ook aan de noordzijde de rotonde rond fietsen. Tot slot krijgt een deel van de rotonde nieuw asfalt.

Meer informatie
Bij vragen kunt u contact opnemen met Cler Sels, directievoerder van de gemeente Alblasserdam,
via het telefoonnummer 078-7706018.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.