Opleidingsorkest Solide schittert op ToBe HaFaBra festival

05 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Opleidingsorkest Solide schittert op ToBe HaFaBra festival

ALBLASSERDAM - Opleidingsorkest Solide, onderdeel van Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam heeft zaterdag 3 februari deelgenomen aan het HaFaBra festival van ToBe. Het cultuurcentrum uit Dordrecht had jeugd/opleidingsorkesten uitgenodigd om op te treden in het Dordtse energiehuis. Een vakkundige jury was aanwezig om de optredens te beoordelen.

Solide staat sinds een half jaar onder leiding van dirigent Ivo Kouwenhoven. Ivo liet diverse leden van het orkest solistisch optreden. Dit werd ook door de beide juryleden zeer gewaardeerd. In het juryrapport van Frank Hendriks en Rob Balfoort prezen zij het orkest om de lekker enthousiaste solo’s en de fraaie bezetting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.